DEZINSEKCE
Základním předpokladem úspěšné dezinsekce je odhalit výskyt, druh hmyzu a stupeň infestace.
Nezbytným krokem jsou: zamezení vnikání hmyzu do objektu (síta), úklid a očista, eliminace závleku od dodavatelů.
V režimu evropských hygienických norem forma servisu obsahuje:
Provádíme dezinsekci:
Nezbytným krokem jsou: zamezení vnikání hmyzu do objektu (síta), úklid a očista, eliminace závleku od dodavatelů.
V režimu evropských hygienických norem forma servisu obsahuje:
- návrh, zpracování a vedení dokumentace pro užití systémem HACCP,návrh harmonogramu prací DDD
- monitoring vnitřního i vnějšího pásma objektu
- evidence odchyceného hmyzu
- kontrola účinnosti, doporučení, připomínky
- lezoucí: švábovití, mravenci, blechy, štenice, vši, rybenky, cvrčci
- létající: mouchy, komáři, vosy, sršni, moli, zavíječi, obaleči, potemníci, zrnokazi, lesáci, pilousi
- roztoči: zákožka, klíště, klíštáci, roztoči moučný, ničivý sametky
- dřevokazi: červotoči
Provádíme dezinsekci:
- v potravinářství a gastronomii v režimu HACCP
- v komunální sféře
- v zemědělství, skladech a zásobách zemědělských komodit, VKS, objektech s hospodářskými zvířaty
- ektoparazitů - klíštata a vši na hovězím dobytku, obtížné a bodavé mouchy, vši u prasat a čmelíci u drůbeže
- sršní a vos ohrožujících obydlí a zdraví lidí