DEZINSEKCE
Základním předpokladem úspěšné dezinsekce je odhalit výskyt, druh hmyzu a stupeň infestace.
Nezbytným krokem jsou: zamezení vnikání hmyzu do objektu (síta), úklid a očista, eliminace závleku od dodavatelů.

V režimu evropských hygienických norem forma servisu obsahuje:
  • návrh, zpracování a vedení dokumentace pro užití systémem HACCP,návrh harmonogramu prací DDD
  • monitoring vnitřního i vnějšího pásma objektu
  • evidence odchyceného hmyzu
  • kontrola účinnosti, doporučení, připomínky
Obtížní a škodliví členovci:
  • lezoucí: švábovití, mravenci, blechy, štenice, vši, rybenky, cvrčci
  • létající: mouchy, komáři, vosy, sršni, moli, zavíječi, obaleči, potemníci, zrnokazi, lesáci, pilousi
  • roztoči: zákožka, klíště, klíštáci, roztoči moučný, ničivý sametky
  • dřevokazi: červotoči
Formy aplikace: postřiky, fogování, aerosoly, lapače, požerové nástrahy, plynování, biologický boj - predátoři.

Provádíme dezinsekci:
  • v potravinářství a gastronomii v režimu HACCP
  • v komunální sféře
  • v zemědělství, skladech a zásobách zemědělských komodit, VKS, objektech s hospodářskými zvířaty
  • ektoparazitů - klíštata a vši na hovězím dobytku, obtížné a bodavé mouchy, vši u prasat a čmelíci u drůbeže
  • sršní a vos ohrožujících obydlí a zdraví lidí